ОСНОВА - ОФИЦИЈАЛНО

바이 낸스 코인

Бинарни информации (БНБ)

BNB 동전 은 "Binance" 시장 에서 발행 됩니다.

BNB 동전 은 거래료 를 줄이는 데 도움 이 됩니다.

"Binance" ќе ви овозможи да се направи "Binance" да се појави на вашиот компјутер и да се направи тоа.

BNB 동전 은 제한된 200,000,000 사전 을 발행 했습니다.

BNB 동전 은 ERC 20 기술 을 사용 하여 ETH 블록 체인 에서 입니다.

Испрати порака

Ова е важен дел од овој проект, кој се одржува од страна на локалните медиуми во рамките на 1. Оди до последното мислење Испратете по електронска пошта Испратете ги имејло на пораките и оставете ги на сликата.

"Бинарска монета" (БНБ)
% Блага (БНБ) 참가자
주문 총금학 의 50% 입니다. 100,000,000 ICO
주문 총금학 의 40% 입니다. 80,000,000 창립 팀
주문 총금학 의 10% 입니다. 20,000,000 천사 투자 가

BNB 코인 할인율

1st 2nd 3rd 년 4th 년 5th 년
할인 요금 주문 총금학 의 50% 입니다. 주문 총금학 의 25% 입니다. 주문 총금학 의 12.5% 입니다. 주문 총금학 의 6.75% 입니다. 할인 없음

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!